Европа приземи ГЕРБ точно преди ИЗБОРИ 2011

Публикувано от Новини 168.bg на септември - 22 - 2011

Европа официално отказа на този етап приемането на България в Шенген, това беше дългоочаквана развръзка след няколкото международни гафа на кандидата на ГЕРБ за Президентски Избори 2011 Росен Плевнелиев и ПР екипа му.
Днес дойде време и официално от Европа да ни кажат че корупцията е основният ни противник и че след две години управление ГЕРБ може да се сърди само на себе си за пропуснатите възможности.
Началото на канонадата от гафовете беше дадено още миналата седмица със скандала за исканите и даваните подкупи между кандидата на ГЕРБ за Избори 2011 и общински съветници от ГЕРБ.
Следващата грешна стъпка на Плевнелиев беше гафа с преиначаването на думите на Холандският Посланик на който след това му се наложи изрично да повтори какво е казал а именно че проблема не е в предишните правителства, а в парламента където ГЕРБ има мнозинство.
За капак ПР на Плевнелиев си позволиха доста фриволна интерпретация след срещата с Ангела Меркел за която заявиха че подкрепила кандидатурата на Плевнелиев за Избори 2011. По късно се оказа че г-жа Меркел е казала съвсем други неща.
Крайно време е ГЕРБ и неговите ПР да разберат че да водиш Стоичков в парламента да чете готови изказвания няма нищо общо с това да преиначаваш думите на влиятелни европейски политици и да рушиш крехкият имиджа на България в Европа.

2 коментара to “Европа приземи ГЕРБ точно преди ИЗБОРИ 2011”

  1. ivan казва:

    i vse po zle ste stava pri tazi linia na upravlenie

  2. Stanislav казва:

    Evropa kaza da na Bulgaria Gospodine samo Holandia i Finlandia kazaha ne za sega .Zapoznavaite se za napret ne manipoliraite horata s tia gluposti.Nima na troinata koalicia ne i spriaha evro fondovete nima ne brahme sram s tiah.

Добави коментар

БДЖ продава от понеделник билети за Великден

Предварителна продажба на билети за всички бързи влакове за Великденските празници въвежда „БДЖ – Пътнически превози“ от 18 април, понеделник. [...]

Влак ще свързва Москва и София през лятото

Руските държавни железници пускат директни вагони от Москва до българското Черноморие. Те ще пътуват в композицията на влак „Полонез“ от [...]

Влак ще свързва Москва и Черноморието ни през лятото

Руските държавни железници пускат директни вагони от Москва до българското Черноморие. Те ще пътуват в композицията на влак „Полонез“ от [...]

23-годишната Иглика се отказа от американската мечта. Защо?

Да се завърнеш от САЩ, за да си учител у нас. Иглика e момичето, което загърби американската мечта в името [...]

  • Анкети

    • Не са налични анкети.
  • В информационният портал novini 168 bg може да прочетете последните актуални новини за страната и чужбина