Кейти Пери има нов почитател

Публикувано от Новини 168.bg на септември - 16 - 2013

Певицата Кейти Пери има нов поклонник – той е отново е поданик на кралицата, и е актьор.

Става дума за Даниел Радклиф, който губи ума и дума в компанията на пищната красавица. Той е толкова срамежлив, че даже не смее да я заговори, когато е в нейната компания, но външният му вид е достатъчно красноречив, предаде БГНЕС.

„Откакто признах в едно интервю, че ми харесва, бяхме веднъж насаме, но нищо не успях да й кажа“, сподели 24-годишният Даниел, станал известен с ролята си на детето магьосник Хари Потър.

„Седях в противоположния край на стаята и чувствах, че нищо не мога да направя. Даже не можах да те заговоря, защото ти вероятно си гледала интервюто ми и знаеш, какво си мисля. Не можех дори да те погледна“, призна актьорът, обръщайки се директно към Кейти.

Ако Даниел иска да опознае певицата от близо, той не трябва да се бави. Актьорът има силен конкурент в лицето на музиканта Джон Мейър.

Кейти Пери вече имаше негативен опит с актьор. Връзката й с Ръсел Бранд завърши с фиаско. Поне кариерата на певицата е във възход, което се потвърждава от новия клип на песента „Roar“.

Article source: http://www.novinar.net/news/kejti-peri-ima-nov-pochitatel_NDQwNjs0.html

Добави коментар

БДЖ продава от понеделник билети за Великден

Предварителна продажба на билети за всички бързи влакове за Великденските празници въвежда „БДЖ – Пътнически превози“ от 18 април, понеделник. [...]

Влак ще свързва Москва и София през лятото

Руските държавни железници пускат директни вагони от Москва до българското Черноморие. Те ще пътуват в композицията на влак „Полонез“ от [...]

Влак ще свързва Москва и Черноморието ни през лятото

Руските държавни железници пускат директни вагони от Москва до българското Черноморие. Те ще пътуват в композицията на влак „Полонез“ от [...]

23-годишната Иглика се отказа от американската мечта. Защо?

Да се завърнеш от САЩ, за да си учител у нас. Иглика e момичето, което загърби американската мечта в името [...]

  • Анкети

    • Не са налични анкети.
  • В информационният портал novini 168 bg може да прочетете последните актуални новини за страната и чужбина