Плевнелиев ще го провалят своите на Избори 2011

Публикувано от Новини 168.bg на септември - 15 - 2011

В желанието си да спечелят Президентски Избори 2011 ГЕРБ май ще направят мечешка услуга на кандидата си за президент Росен Плевнелиев – Първо го караха на всеки два дена да разправя че не иска да бъде президент и накрая да направи задно салто и изведнъж да заяви че е убеден кандидат президент и избори 2011 са му в кърпа вързани.
След това министър Цветанов в желанието си да го похвали че не взема подкупи му направи най големият гаф до момента та се наложи лично Борисов да обяснява как понеже Плевнелиев не бил ченге като него та за това не бил докладвал на прокуратурата за намеците за подкупи.
Обаче капакът на всичко дойде прочувственото писмо на Христо Стоичков който по неведоми причини от ГЕРБ са го нарочили за последна инстанция и станели напечено го вадят него на амбразурата. Появяването му в парламента при вота на недоверие явно е било само началото на опитите на ГЕРБ да наложат Камата като някаква свръх естествена мантра.
В подкрепата на Камата нямаше да има нищо лошо, ако точно неговото име не беше забъркано в подобен скандал за СЪМНИТЕЛНА ЗАМЕНКА на имоти в столична община точно по времето когато кмет беше Борисов. И сега резонно възниква въпроса дали Камата не се чувства задължен на Борисов по този повод та го слагат на всяка манджа за мерудия.
Затова най доброто нещо което може да направи Плевнелиев за Избори 2011 е да помоли съпартиците си да не му „помагат“ защото с такава помощ трудно ще ги спечели.

Добави коментар

БДЖ продава от понеделник билети за Великден

Предварителна продажба на билети за всички бързи влакове за Великденските празници въвежда „БДЖ – Пътнически превози“ от 18 април, понеделник. [...]

Влак ще свързва Москва и София през лятото

Руските държавни железници пускат директни вагони от Москва до българското Черноморие. Те ще пътуват в композицията на влак „Полонез“ от [...]

Влак ще свързва Москва и Черноморието ни през лятото

Руските държавни железници пускат директни вагони от Москва до българското Черноморие. Те ще пътуват в композицията на влак „Полонез“ от [...]

23-годишната Иглика се отказа от американската мечта. Защо?

Да се завърнеш от САЩ, за да си учител у нас. Иглика e момичето, което загърби американската мечта в името [...]

  • Анкети

    • Не са налични анкети.
  • В информационният портал novini 168 bg може да прочетете последните актуални новини за страната и чужбина