“Топлофикация София” нямала изгода да надписва сметки

Публикувано от Новини 168.bg на юли - 13 - 2011

„Топлофикация София” нямала никаква изгода да надписва сметките за парно. Това заяви шефът на дружеството Стоян Цветанов пред БНТ. Преди време стана ясно, че абонатите на топлофикацията дължат с близо 20 на сто повече за изминалия отоплителен сезон.

Цветанов посочи, че във фактурите на клиентите е дадена абсолютно цялата информация за дължимото за цялата сграда, както и за отделните апартаменти в нея. По негови думи всичко било съгласувано с държавните институции, както и с гражданските организации.

Освен основната фактура, в която детайлно е описано какво е потреблението през съответния месец, ежемесечно „Топлофикация София” предоставя и втора справка с информация за разпределението на сградата между всички клиенти вътре, каза шефът на дружеството.

Цветанов каза, че формирането на задълженията било максимално прозрачно, тъй като тази втора фактура се предоставяла на домоуправителя или на друго отговорно лице. Така живеещите можели да видят как консумацията е разпределена между отделните домакинства в сградата.
 

Article source: http://www.novinar.net/news/toplofikatciia-sofiia-niamala-izgoda-da-nadpisva-smetki_MzYyNzsxMQ==.html

2 коментара to ““Топлофикация София” нямала изгода да надписва сметки”

 1. Иван Стоилков Зарков казва:

  Казвам се Иван Стоилков Зарков , живущ в гр. София.
  Пуснах „Възражение“ по електронната поща, че искам преизчисляване и съответно коригиране на сметката, защото в това жилище не е живяно от 2007г. Поисках по моята ел. поща да ми се изпрати входящият номер, но такъв не получих.
  Другият проблем е, че служителките на информацията на „Директ“ ЕООД
  се държат много нелюбезно с хората,които са изпратени от Топлофикация- София с тях да разрешат проблема си. Дори са заявили, че повече няма да обясняват нищо, защото са го направили. Държа да заявя, че влязох на гишето в 12,05 часа, но не бях обслужен от служителката, защото
  някой я извика, а обедната почивка от 12,30 до 13 часа наближаваше. Започваше някакво изречение на обяснение стоейки права и както обясняваше отиваше в някакви стай. Нищо не ми стана ясно. После започна да ми казва, защо не се разходя някъде и пак да дойда. ОТНОШЕНИЕТО С КЛИЕНТИТЕ, КОИТО ПРЕДИМНО СА ВЪЗРАСТНИ ХОРА Е МНОГО ЛОШО ДОРИ НЕВЪЗПИТАНО.
  ИВАН СТОИЛКОВ ЗАРКОВ

 2. [oiuydfghjk казва:

  И ЕДИН МАРМОТ ЗАВИВА ШОКОЛАД .

Добави коментар

БДЖ продава от понеделник билети за Великден

Предварителна продажба на билети за всички бързи влакове за Великденските празници въвежда „БДЖ – Пътнически превози“ от 18 април, понеделник. [...]

Влак ще свързва Москва и София през лятото

Руските държавни железници пускат директни вагони от Москва до българското Черноморие. Те ще пътуват в композицията на влак „Полонез“ от [...]

Влак ще свързва Москва и Черноморието ни през лятото

Руските държавни железници пускат директни вагони от Москва до българското Черноморие. Те ще пътуват в композицията на влак „Полонез“ от [...]

23-годишната Иглика се отказа от американската мечта. Защо?

Да се завърнеш от САЩ, за да си учител у нас. Иглика e момичето, което загърби американската мечта в името [...]

 • Анкети

  • Не са налични анкети.
 • В информационният портал novini 168 bg може да прочетете последните актуални новини за страната и чужбина